verden-repot-ikon
BÆREDYGTIGHED

Vores potter er 100% bæredygtige.
De består af organiske materialer,
der er naturligt nedbrydelige.

repot-potte-gras
DESIGN & FUNKTIONALITET

Vores potte har et tidløst design og en kombineret
funktionalitet. Den fungerer både som udplatningspotte og som potteskjuler.

repot-ikon-hjerte
MEGET MERE END EN POTTE

Vores værdier danner grundlag for en potte, der kan mere end den traditionelle potte. Desuden er hele grundlaget bygget op omkring tre af FN’s verdensmål, som alle understøtter en grønnere fremtid for planeten og os.

RePot vil erstatte den almene plastik-gropotte, som findes i gartneribranchen, på en alternativ og bæredygtig måde. Når du køber en plante i dag, kommer den automatisk i en plastik-gropotte. Denne plastik-gropotte ender derefter desværre, i de største tilfælde i vores skraldespand, eller bliver smidt til forbrænding. Det kræver utrolig meget at nedbryde disse mængder af plastik, og plastik-gropotten er derfor med til at ødelægge livet på planeten. Vi bruger i dag omkring 268 mio. plastik-gropotter i gartneribranchen i Danmark, og det mener vi i RePot, at vi skal lave om på.  Ved at erstatte plastik-gropotten med vores RePot potte i gartnerierne, kan gartnerierne mindske plastikforbruget og CO2’en enormt.

Herudover kan forbrugerne bruge RePot’s potten i hjemmet, da den er vandtæt, og vi erstatter dermed yderligere lerkrukken. Dette betyder, at CO2 både spares i gartneribranchen og yderligere ved erstatningen af lerkrukker hos forbrugerne. Valuepotten af nedbrydeligt materiale er ligeledes kompostérbar, og nedbrydes dermed hurtigere end lerkrukker. Dette betyder også, at planten kan plantes direkte ud i haven med den nedbrydelige potte på.

Bliv endnu klogere på RePot

Vi har gennemsigtighed i fokus. Læs mere om os her.
FN’s verdensmål

Vi opfylder hele tre af FN’s verdensmål.

Vores team

Os bag RePot.

Statements

Vi sætter en ære i at være åbne overfor vores kunders indtryk af RePot.

Sådan gør vi

Vi har fokus på alle led i processen, ned til mindste detalje.