Bæredygtighed

Planter giver liv & glæde – RePot giver planter liv og glæde

Planter giver liv, glæde og renser luften. De er en vigtig del af vores naturlige økosystem, og de har sågar en ligefrem helbredende effekt på os mennesker. Derfor støtter vi op om planter og blomster, der gør både os og miljøet glade. Vi ønsker at gøre en forskel, og give planterne og planeten den bedste chance, derfor sigter vi efter vores drøm om en grønnere fremtid. Følg med i vores fremskridt på de sociale medier, eller her på vores hjemmeside.

Sammen kan vi gøre en forskel

Trods de mange gode alternativer, som der i dag bliver bragt på bordet, er der stadigvæk mange aspekter, som der skal tages hånd om.

Vi producerer i dag millionvis af planter i gartneribranchen, og alle disse planter kommer i en plastik-gropotte. Disse store mængder af plastik, som bliver brugt i den forbindelse og derefter smidt ud og sendt til forbrænding, kan vi i fællesskab ændre på.

Ved at vælge RePot, kan vi gøre produktionen og kæden fra gartnerierne til forbrugeren mere bæredygtig og grøn. Når vi i fælleskab vælger RePot, vælger vi at tage et skridt nærmere en grønnere fremtid.

Hvad arbejder vi på lige nu?

Et skridt nærmere en grønnere fremtid

Vi arbejder hver dag på at skabe en grønnere fremtid, og dette kan vi gøre i fællesskab med jer. Det er vores vision at skabe en grønnere fremtid for planeten, planterne og dermed os mennesker. Denne rejse er uendelig, hvilket også betyder at vores mål kan ændre sig, og at vi hele tiden lærer undervejs. Vi ønsker at dele vores indsigter i, hvad vi laver, og hvad vores udfordringer er. På den måde håber vi at vi i fællesskab kan hjælpe hinanden til at træffe de rette beslutninger og skabe en grøn fremtid.

Følg os på de sociale medier & tag et kig ind på vores blog.